Напіввологий корм для котів "Мурчик" - Пешук, Людмила Василівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна (My University, 2014)
Проведенні дослідження в лабораторії контролю кормових добавок та преміксів Державного науково-дослідного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок підтвердили безпечність зробленого корму. Conducting research in the laboratory control of feed additives and premixes State research institute of veterinary drugs and feed additives made ​​confirmed the safety of food.
Keywords: м’ясо механічної обвалки; корм; соєвий шрот; мясо механической обвалки; соевый шрот; mechanically separated meat; soybean meal; boning; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів