Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (патент на корисну модель № 91932) - Сігнаєвська, Юлія Миколаївна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 2014)
Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, композицію прянощів, болгарський червоний перець, свіжий подрібнений імбир, сушені томати, кріп та сіль. The paste-like sour-milk product with the filler contains the sour milk base, composition of spices, Bulgarian red pepper, fresh crushed ginger, dried tomatoes, dill and salt.
Keywords: пастоподібний кисломолочний продукт; кисломолочна основа; композиція прянощів; подрібнений імбир; сушені томати; paste-like sour-milk product; sour milk base; composition of Spices; chopped Ginger; dried tomatoes; кафедра технології молока і молочних продуктів