Дударєв, Ігор МиколайовичКузьмін, Олег Володимирович2025-01-152022Дударєв, І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / І. М. Дударєв, О. В. Кузьмін // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46482У роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)The study presents an innovative technology for producing mayonnaise sauce with oat milk, which reduces the product's caloric content by 19.9% and fat content by 21.1%, while increasing the levels of minerals (potassium, calcium, iron, phosphorus)ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїсоус майонезнийвівсяне молокорецептуракалорійністьемульсіяmayonnaise sauceoat milkrecipecaloric contentemulsionІнноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молокомThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684