Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком - Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2022)
У роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)

The study presents an innovative technology for producing mayonnaise sauce with oat milk, which reduces the product's caloric content by 19.9% and fat content by 21.1%, while increasing the levels of minerals (potassium, calcium, iron, phosphorus)
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; соус майонезний; вівсяне молоко; рецептура; калорійність; емульсія; mayonnaise sauce; oat milk; recipe; caloric content; emulsion