Розроблення аналітичних апроксимаційних залежностей теплофізичних характеристик основних енергоносіїв процесів і апаратів - Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович (My University, 2016)
Проведена апроксимація теплофізичних властивостей води на лінії насичення, сухої насиченої водяної пари, сухого повітря за тиску 745 мм рт. ст. та 760 мм рт. ст., цукрових розчинів і отримані формули. Апроксимація за допомогою методу найменших квадратів була проведена з використанням програмного забезпечення OriginPro 8.6. Approximation of thermophysical properties of water on the line of saturation, dry saturated water vapor, dry air at a pressure of 745 mmHg and 760 mmHg, sugar solutions and obtained formulas. Approximation using the least squares method was carried out using OriginPro 8.6 software.
Keywords: апроксимація; енергоносій; теплофізична характеристика; approximation; energy carrier; thermophysical characteristic; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв