Методологія забезпечення продовольчої безпеки - Чернелевський, Леонід Миколайович; Чернелевська, Олена Леонідівна (My University, 2013)
Висвітлені об’єктивні причини світової тенденції зростання цін на продовольства, встановлені ознаки продовольчої безпеки. Highlights objective reasons for the global trend of rising food prices, food security signs installed.
Keywords: світові тенденції; доступність продовольства; національний рівень; global trends; availability of food; the national level; кафедра обліку і аудиту