Ефективність системи економічної безпеки підприємства - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2015)
Науковці та практики на сучасному етапі приділяють значну увагу проблемам формування, функціонування та аналізу економічної безпеки підприємства.
Keywords: кафедра економіки і права; економічна безпека підприємства; ефект; ефективність; экономическая безопасность предприятия; эффект; эффективность; economic security; effect; efficiency