Аналіз факторів, що впливають на процес довготривалого дозрівання м’яса яловичини - Федосов, Віталій Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2021)
Описано умови за яких можливе довготривале дозрівання м’яса яловичини при низьких позитивних температурах.
Keywords: яловичина; дозрівання м'яса; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів