Федосов, ВІталій МихайловичПасічний, Василь Миколайович2023-10-182023-10-182021Федосов, В. М. Аналіз факторів, що впливають на процес довготривалого дозрівання м’яса яловичини / В. М. Федосов, В. М. Пасічний /// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів,15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 271https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41229Описано умовиза яких можливе довготривале дозрівання м’яса яловичини при низьких позитивних температурах.otherяловичинадозріваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівbeefmaturationАналіз факторів, що впливають на процес довготривалого дозрівання м’яса яловичиниThesis