Особливості відображення в обліку надзвичайних доходів та витрат - Степанюк, Алла Василівна; Небильцова, Валентина Михайлівна (My University, 2014)
Основною метою діяльності будь-якого підприємства є отримання прибутку. Існує ряд об'єктивних і суб'єктивних факторів, які впливають на величину отриманого прибутку. Одним з них є надзвичайні події. The main goal of any business is profit. There are a number of objective and subjective factors that affect the amount of profits. One is an unusual experience.
Keywords: доходи; витрати; план рахунків; income; costs; chart of accounts; кафедра обліку і аудиту