Пасічний, Василь МиколайовичБожко, Софія БогданівнаТищенко, Василь ІвановичБожко, Наталія Володимирівна2024-11-132024-11-132022Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі / В. М. Пасічний, С. Б. Божко, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Інноваційні технологи та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 37-39https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45725Представлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.The results of the evaluation of the nutritional value of semi-smoked sausages made from lamb meat and protein from hemp seeds are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівкопчені ковбасипротеїн з насіння конопельбаранинаsemi-smoked sausagesprotein from hemp seedslambРозробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння конопліThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-8149-4919https://orcid.org/0000-0001-6440-0175