Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі - Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
Представлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівкопчена ковбаса; насіння конопель; баранина; semi-smoked sausages; from hemp seeds; lamb