Проблеми залучення інвестицій в розвиток енергозбереження промисловості України - Бевз, Вікторія Володимирівна (My University, 2014)
Проблема залучення інвестицій в економіку України на даний момент вирішується в умовах складної економічної ситуації у світі, коли попит на інвестиції значно перевищує їх пропозицію, а при практично повній відсутності власних засобів дедалі гостріше постає питання нестачі інвестиційних ресурсів для розвитку провідних ланок економіки. Розвиток сучасної економіки України неможливий без активізації інвестиційної діяльності. The problem of attracting investment in Ukraine at the moment is solved in a difficult economic situation in the world where investment demand far exceeds supply, and the almost complete lack of own resources more acutely the question of lack of investment resources for the development of major parts of the economy. The development of a modern economy Ukraine is impossible without investment activity.
Keywords: інвестиції; вироблена продукція; промисловість; investments; produced products; industry; кафедра обліку і аудиту