Йогурт з прянощами (Патент на корисну модель № 119385) - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Лєбєдєва, Анна Олександрівна (My University, 2017)
Йогурт з прянощами містить нормалізоване молоко з масовою часткою жиру від 0,05 % до 1,5 %, сухе знежирене молоко, закваску прямого внесення, стабілізатор, смакоароматичні добавки. Як смакоароматичні добавки використовуються прянощі, а саме базилік та імбир. Yogurt with spices contains normalized milk with a mass fraction of fat from 0.05% to 1.5%, skimmed milk powder, direct leaven, stabilizer, aromatic additives. Spices are used as aromatic additives, namely basil and ginger.
Keywords: йогурт з прянощами; yoghurt with spices; смакоароматичні добавки; flavor aromatic additives; кафедра технології молока і молочних продуктів