Божко, Наталия ВолодимирівнаТищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь Миколайович2024-08-052024-08-052021Божко, Н. В. Перспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванні / Н.В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Здорове харчування дітей в україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 46-48https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44278Представлено результати дослідження дії антиоксидантів на варені ковбаси.The results of the study of the effects of antioxidants on cooked sausages are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівантиоксидантидитяче харчуванняantioxidantschildren's nutritionfood industryхарчова промисловістьПерспективи використання натуральних антиоксидантів у дитячому харчуванніThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590