Сталий розвиток олійножирової галузі України - Романовська, Наталія Іванівна; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Олійножирова галузь харчової промисловості України має великий потенціал з виробництва технічних продуктів на основі переробки олійних культур. The oil and fat branch of the food industry of Ukraine has great potential for the production of technical products based on the processing of oil crops.
Keywords: олія; oil; олійножировий; oil and fat; розвиток; development; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів