Романовська, Наталія ІванівнаРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-282023-03-282017Романовська, Н. І. Сталий розвиток олійножирової галузі України / Н. І. Романовська, Т. І. Романовська // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26–27 квітня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 180–182https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39517Олійножирова галузь харчової промисловості України має великий потенціал з виробництва технічних продуктів на основі переробки олійних культур. The oil and fat branch of the food industry of Ukraine has great potential for the production of technical products based on the processing of oil crops.otherоліяoilолійножировийoil and fatрозвитокdevelopmentкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСталий розвиток олійножирової галузі УкраїниThesis