Скорик, Костянтин Дмитрович2019-09-232019-09-232001Скорик, К. Д. Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 3-5 квітня 2001 р. – Київ : 2001. – С. 123-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30151Розглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.uk-UKоптимізація уварювання утфелівсито центрифугпробілювання цукругранулометричний складзаведення кристалівmassecuite boiling optimizationcentrifugal sievesugar curinggranulometrygrainingШляхи підвищення виходу кристалічного цукруThesis