Дослідження режимів роботи хлібопекарських печей - Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор Михайлович (My University, 2012)
Встановлені залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печей з рециркуляцією продуктів згоряння та визначено найбільш раціональні продуктивності для печей даного типу. Установлены зависимости температуры дымовых газов от производительности печей с рециркуляцией продуктов сгорания и определены наиболее рациональные производительности для печей данного типа. The dependences of flue gas temperatures on the performance of oven with flue gas recirculation and determine the most rational performance for this type of oven.
Keywords: піч; температура; продуктивність; печь; производительность; oven; temperature; performance; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв