Зовнішньоекономічна діяльність підприємств Житомирської області та удосконалення обліку валютних коштів - Суліменко, Лариса Антонівна; Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2000)
У статті дається аналіз зовнішньоекономічної діяльності підприємств Житомирської області Піднімаються питання про шляхи удосконалення обліку валютних операцій

The article provides an analysis of the foreign economic activity of enterprises of the Zhytomyr region. Questions are raised about ways to improve the accounting of currency transactions
Keywords: кафедра економіки і права; землекористуванння; агрокультура; менеджмент; ресурсний потенціал; родючість грунтів; екологія; продовольча безпека; land use; agriculture; management; resource potential; soil fertility; ecology; food security