Що таке кохання? - Клочков, Ілля Володимирович; Паляниця, Тетяна Миколаївна (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку кохання. Article dedicated to the problem development love.
Keywords: життя; людина; особистість; life; human; person; кафедра гуманітарних дисциплін