Юрій, Едуард Олександрович2014-04-092014-04-092006Юрій, Е. О. Методичне забезпечення стратегічного планування фінансових можливостей реалізації стратегії : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01 / Юрій Едуард Олександрович ; НУХТ. - К., 2006. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13887Стратегічне планування визначене як процес формування загальних цілей організації та відповідних йому функціональних стратегічних цілей, розроблених з врахуванням ресурсних можливостей підприємства, та направлених на ефективну реалізацію загальних цілей. Стратегічними цілями підприємств харчової промисловості в умовах невизначеності зовнішнього середовища є: концентрування на привабливих ринках; збільшення ринкового сегменту; утримання існуючих ринкових позицій. The strategic planning is certain as process of forming of general aims of organization and proper to him functional strategic aims, developed taking into account resources possibilities of enterprise, and general aims directed on effective realization. By the strategic aims of enterprises of food retail industry terms of vagueness of external environment come forward: concentration at the attractive markets, increase of market segment; withholding of existent markets positions.стратегічне плануванняпідприємства харчової промисловостіекономікаорганізаціяstrategic planningfood industryeconomyorganizationкафедра фінансівМетодичне забезпечення стратегічного планування та фінансових можливостей реалізації стратегії