Товарознавча оцінка історичних ювелірних виробів фірми «Фаберже» - Богун, Леся Юріївна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2016)
Уміння досягти враження за рахунок створення особливо яскравої художньої форми ювелірного виробу, а не тільки за рахунок дорогоцінних матеріалів, відрізняло роботи відомих російських майстрів фірми Карла Фаберже, що набули світового визнання. Актуальність даної теми полягає у дослідженні особливих ідентифікаційних ознак історичних ювелірних виробів за рахунок використання ексклюзивних матеріалів і особливої техніки виробництва. The ability to achieve an impression by creating a particularly bright jewel art form, not only by precious materials distinguished works of famous Russian artists Faberge firm that gained world recognition. The relevance of this theme is to study the special identification signs historic jewels through the use of exclusive materials and special production techniques.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; товарознавча оцінка; історичні ювелірні вироби; фірма «Фаберже»; commodity evaluation; historical jewels; firm "Faberge"