Пархоменко, Людмила ІванівнаДочинець, Інга ВікторівнаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262016Пархоменко, О. І. Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентів / О. І. Пархоменко, І. В. Дочинець, І. Л. Корецька // Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте-2016 : материалы Международной научно-практической интернет-конференции, 20-27 декабря 2016 г. – 2016.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32261В роботі наведено аналіз формування харчового раціону студентів та представлено дослідження щодо складання рекомендацій при проведенні розрахунків раціону харчування молодіжної вікової групи.otherхарчовий раціонстудентиенергозатратидобовий набір продуктівfood allowancepower inputsstudentsdaily food setкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсобливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентівThesis