Використання соціальної звітності для посилення антикризового управління підприємством - Колос, Ірина Василівна; Марчук (Веремчук), Людмила Сергіївна (My University, 2018)
Доведено необхідність формування соціальної звітності з орієнтацією на ухвалення виважених раціональних управлінських рішень з фокусуванням на подолання кризових ситуацій / мінімізацію негативних впливів, що сприятиме посиленню антикризового менеджменту сучасного підприємства. The necessity of the formation of social accountability with a focus on the adoption of the weighted rational management solutions with a focus on crisis management / minimization of negative influences that will strengthen the crisis management of the modern enterprise.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; нефінансова звітність; антикризове управління; non-financial reporting; crisis management