Тростинний цукор - корисна сировина для закладів ресторанного господарства - Скорченко, Оксана Вікторівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна (My University, 2012)
За органолептичними та фізико-хімічними показниками всі види тростинного цукру відповідають вимогам нормативної документації і можуть бути рекомендованими до використання в закладах ресторанного господарства як унікальні природні продукти, які удосконалюють смак багатьох холодних страв, супів, різних соусів і маринадів, випічки, покращують консистенцію продуктів, збільшуючи їх в об'ємі. For organoleptic and physico-chemical parameters all kinds of cane sugar meeting the requirements of regulatory documents and can be recommended for use in institutions restaurant industry as a unique natural products that improve the taste of many cold dishes, soups, various sauces and marinades, baking, improve the consistency of product increasing them in volume.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; ресторанне господарство; тростинний цукор; корисна сировина; useful raw materials; restaurant management; saccharose