Скорченко, Оксана ВікторівнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2015-12-112015-12-112012Скорченко, О. В. Тростинний цукор - корисна сировина для закладів ресторанного господарства / О. В. Скорченко, В. В. Цирульнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21957За органолептичними та фізико-хімічними показниками всі види тростинного цукру відповідають вимогам нормативної документації і можуть бути рекомендованими до використання в закладах ресторанного господарства як унікальні природні продукти, які удосконалюють смак багатьох холодних страв, супів, різних соусів і маринадів, випічки, покращують консистенцію продуктів, збільшуючи їх в об'ємі. For organoleptic and physico-chemical parameters all kinds of cane sugar meeting the requirements of regulatory documents and can be recommended for use in institutions restaurant industry as a unique natural products that improve the taste of many cold dishes, soups, various sauces and marinades, baking, improve the consistency of product increasing them in volume.кафедра готельно-ресторанної справиресторанне господарствотростинний цукоркорисна сировинаuseful raw materialsrestaurant managementsaccharoseТростинний цукор - корисна сировина для закладів ресторанного господарстваOther