Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів - Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола Григорович (My University, 1994)
Наведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.

The results of studies of key areas of improving the efficiency of the molding machine, set out the rational values ​​of vacuum stuffing and forcing him into shape.
Keywords: підвищення ефективності; формувальна машина; м'ясний хліб; improved; molding machine; meat loaves; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування