Огляд програмного забезпечення для створення електронних книг - Ющик, Андрій Вікторович (My University, 2014)
Електронний підручник у наш час став невід'ємною частиною нашого інформаційного суспільства, і тому огляд програмних засобів компіляції електронних книг дав змогу краще розібратися з можливостями програм, їх функціональним наповненням, а також дав змогу зрозуміти, в яких цілях слід використовувати ту чи іншу програму. Electronic textbook nowadays has become an integral part of our information society, and therefore a review of software compilation eBook allowed a better understanding of the features, their functional content, and made ​​it possible to understand in what order you should use a particular program.
Keywords: електронні книги; електронний підручник; програмне забезпечення; software; electronic textbook; eBooks