Дочинець, Інга Вікторівна2024-03-012024-03-012023Дочинець, І. В. Використання плодів бузини чорної в стравах української кухні / І. В. Дочинець, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава : ПДАУ, 2023. – С. 103–105https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41927Обґрунтовано доцільність використання плодів чорної бузини у харчовій промисловості, завдяки її цілющим та смаковим якостям, з неї можна приготувати багато корисних і смачних українських страв з високою біологічною та харчовою цінністю, які так необхідні для покращення раціону харчування людиниThe expediency of using black elderberry fruits in the food industry is substantiated, thanks to its healing and taste qualities, it can be used to prepare many useful and tasty Ukrainian dishes with high biological and nutritional value, which are so necessary for improving the human dietukкафедра готельно-ресторанної справидоцільністьхарчуванняплодиздоров’янаселеннярослиниexpediencypopulationhealthfruitsnutritionВикористання плодів бузини чорної в стравах української кухніThesishttps://orcid.org/0000-0001-8096-0746