Карпенко, Маргарита Миколаївна2021-05-282021-05-282020Карпенко, М. М. Проект технічного переоснащення продуктового відділення Капітанівського цукрового заводу з уварюванням утфелю першого продукту на кристалічній основі : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Маргарита Миколаївна Карпенко ; наук. керівник Леонід Павлович Рева. – Київ, 2020. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34170otherвакуум-апаратвідтокротор уварюваннякристалізаціяміжкристальний розчинутфельцентрифугуванняцукорфактор розділеннякафедра технології цукру і підготовки водиПроект технічного переоснащення продуктового відділення Капітанівського цукрового заводу з уварюванням утфелю першого продукту на кристалічній основіOther