Кінетичні закономірності відцентрового фільтрування пектиновмісних гідролізатів - Бодров, Віктор Семенович; Вітько, Є. О. (My University, 1997)
Експериментально встановлено залежності швидкості процесу, складових опору процесу та рушійної сили основних незалежних факторів. Наведено аналіз отриманих результатів та апроксимуючі рівняння. Experimentally velocity process components support the process and the main driving force of independent factors. The analysis of the results and approximating equation.
Keywords: відцентрове фільтрування; пектиновмісні гідролізати; centrifugal filter; pektyns hydrolysates; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв