Іващук, Вячеслав Віталійович2016-03-312016-03-312015Іващук, В. В. Координація мети керування, як засіб економії енергії багатоасортиментного виробництва / В. В. Іващук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 189.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22720З підвищенням вартості енергії до виробничих комплексів пред’являються більш жорсткі вимоги, що спонукає наукове товариство до роботи над проектами, які досі не мали комерційної привабливості. В сучасних виробничих умовах вже не є достатнім підтримувати технологічний регламент процесу, необхідним є його супроводження. With increasing cost of energy to industrial complexes imposed more stringent requirements, prompting the scientific community to work on projects that have not yet had the commercial appeal. In modern production conditions are not sufficient to maintain production schedules process, it is necessary to support it.uk-UKкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкаенерговитратиавтоматичне керуванняекономіяsavingenergy consumptionautomatic controlКоординація мети керування, як засіб економії енергії багатоасортиментного виробництваOther