Ганзина, Богдан Олегович2024-07-152024-07-152024Ганзина, Б. О. Розроблення рецептури рогаликів органічних вівсяно-гарбузових та впровадження їх виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Звягель Житомирської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганзина Богдан Олегович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2024. – 176 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44067ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіворганічний хлібгарбузвівсяне борошнопюре гарбузовехарчова цінністьРозроблення рецептури рогаликів органічних вівсяно-гарбузових та впровадження їх виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Звягель Житомирської областіOther