Сліпченко, Юлія ВіктрівнаТенетка, Аліна Іванівна2016-06-152016-06-152012Сліпченко, Ю. В. Титрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових вин / Ю. В. Сліпченко, А. І. Тенетка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. - С. 198-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23568Рожеві вина набувають все більшої популярності в Європі та в нашій країні. Одним із найважливіших показників їх якості є колір, на формування якого впливає багато факторів, серед яких рН та титрована кислотність виноградного сусла та виноматеріалів. Rosé wines are becoming increasingly popular in Europe and in our country.One of the most important indicators of quality is color, which influences the formation many factors, including pH, titrated acidity and grape must wine.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстватитрована кислотністьколіррожеве виноtitrated aciditycolorpHrosé wineТитрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових винThesis