Методика викладання розробки проектів у середовищі VISUAL BASIC при підготовці майбутніх інженерів - Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2013)
Роль засобів навчання значною мірою є визначальною для забезпечення його ефективності. Актуальність матеріалу, викладеного у статті, обумовлена тим, що існує необхідність визначення сучасних підходів і шляхів знайомства студентів із середовищем Visual Basic. У статті також наголошується на важливості методичного забезпечення при вивченні студентами інженерних спеціальностей розділу програмування. The role of training is largely decisive for its efficiency. The relevance of the material set out in the article, due to the fact that there is a need to identify current approaches and ways to discover students with the environment Visual Basic. It also stresses the importance of the study of methods of students of engineering specialties chapter programming.
Keywords: об’єктно-орієнтоване середовище VISUAL BASIC; проект; інтерфейс; форма; програмний код; object-oriented environment VISUAL BASIC; design; interface; form; code; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки