Махоніна, Марина ЮріївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-02-192013-02-192011Махоніна, М. Ю. Жирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льону / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Харчова наука і технологія : щоквартальний науково-виробничий журнал Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – № 2 (15). – С.50–53.2073-8684https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6413Розроблено новий вид вершкового масла з добавкою із насіння льону та технологію отримання високодисперсної добавки, яка вноситься у масло у вигляді суспензії у маслянці. Суспензію добавки насіння із льону вивчали у звичайному світлі "на проходження" та у поляризованому.Встановлено, що лляна олія суттєво впливає на мікроструктуру суспензії добавки із насіння льону.uk-UKдобавка із насіння льонусуспензіяагрегатглобуладобавка из семян льнасуспензияагрегатглобулаflaxseed additionsuspensionaggregateglobuleкафедра технології молока і молочних продуктівЖирова фаза мікроструктури суспензіїї добавки із насіння льонуArticle