Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна - Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кобилінська, Олена Валеріївна (УкрІНТЕІ, 1996)
Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.
Keywords: екструзія; extrusion; пророщування; зернові; солод; зміна складових; біологічна цінність; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; germination; grain; malt; changing the components; biological value; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства