Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаФілоненко, Михайло ІгоровичБезух, В. В.2013-01-222013-01-222012Патент на винахід № 99575. Варена ковбаса "Студентська" / Крижова Ю. П., Філоненко М. І., Безух В. В. - зареєстр. 27.08.2013.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5495Розроблено варену ковбасу, що містить свинину, яловичину, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як свинину вона містить свинину напівжирну, як яловичину містить яловичину першого сорту, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю та додатково містить м’ясо куряче, воду та добавку „Вікторія”.Developed cooked sausage containing pork, beef, nitrite of soda, salt, spices, characterized in that it as pork contains semi-bold pork, as beef contains the first sort beef, as spices it contains a cumin, paprika and mustard and additionally contains chicken meat, water and addition "Victoria".otherковбасасвининаяловичинадобавка „Вікторія"паприкаsausageporkbeefaddition "Victoria"кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса „Студентська” (Патент на винахід № 99575)Other