Варена ковбаса „Студентська” (Патент на винахід № 99575) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Безух, В. В. (My University, 2012)
Розроблено варену ковбасу, що містить свинину, яловичину, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як свинину вона містить свинину напівжирну, як яловичину містить яловичину першого сорту, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю та додатково містить м’ясо куряче, воду та добавку „Вікторія”.

Developed cooked sausage containing pork, beef, nitrite of soda, salt, spices, characterized in that it as pork contains semi-bold pork, as beef contains the first sort beef, as spices it contains a cumin, paprika and mustard and additionally contains chicken meat, water and addition "Victoria".
Keywords: ковбаса варена; харчова добавка Вікторія; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів