Використання сучасних інформаційних технологій у виробничих процесах сушіння харчових продуктів - Овчарук, Володимир Олексійович; Овчарук, Андрій Володимирович (My University, 2019)
Розроблено комплекс досліджень і розробок для створення баз даних і знань про сушіння продукції за допомогою сучасних інформаційних технологій. База даних і база знань включають всі відомі фізичні, теплові та інші характеристики, необхідні для оптимального вибору сушіння та необхідного обладнання. Ця робота є невід'ємною частиною теми дослідження інформаційної підтримки інженерних рішень для виробничих процесів сушіння продуктів на основі сучасних комп'ютерних технологій. A set of research and development has been launched to create databases and knowledge of drying products by means of modern information technologies. The database and knowledge base includes all known physical, thermal and other known characteristics required for optimal choice of drying and equipment required. This work is an integral part of the topic of creating information support for engineering solutions for the production processes of food drying on the basis of modern computer technology.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; інформаційні технології; база даних; сушіння; харчові продукти; information technology; database; drying; food products