Руденко, Олег Сергійович2023-05-042023-05-042023Руденко, О. С. Обґрунтування і розробка технології сумісного виробництва абсолютованого спирту та біоетанолу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Руденко Олег Сергійович ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40572otherбіоетанолабсолютований спиртдегідратаціяадсорб ціязневодненняетиловий спиртректифікаціябіопаливовідновлювальна сировинаальтернативне джерело паливаbioethanolabsolute alcoholdehydrationadsorptiondehydrationethyl alcoholrectificationbiofuelrenewable raw materialalternative fuel sourceкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОбґрунтування і розробка технології сумісного виробництва абсолютованого спирту та біоетанолуOther