Кравчук, МаксимЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2018-05-172018-05-172018Кравчук, М. Хеномелес – перспективна сировина у виробництві фруктових консервів. / М. Кравчук, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 307.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27452Досліджено хімічний склад плодів хеномелесу. Встановлено, що використання хеномелесу дозволяє отримати консервовані продукти з високим вмістом БАР The chemical composition of fruits of hеnomeles was investigated. It is established that the use of henоmelets allows to obtain canned products with high BAS contentuk-UKхеномелесвітамін Споліфенолиhenomelesvitamin Cpolyphenolsкафедра технології консервуванняХеномелес – перспективна сировина у виробництві фруктових консервівOther