Хеномелес – перспективна сировина у виробництві фруктових консервів - Кравчук, Максим; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2018)
Досліджено хімічний склад плодів хеномелесу. Встановлено, що використання хеномелесу дозволяє отримати консервовані продукти з високим вмістом БАР The chemical composition of fruits of hеnomeles was investigated. It is established that the use of henоmelets allows to obtain canned products with high BAS content
Keywords: хеномелес; вітамін С; поліфеноли; henomeles; vitamin C; polyphenols; кафедра технології консервування