Сучасні проблеми і вимоги безпеки при експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки на підприємствах оліє-жирової, м'ясної, молочної галузей промисловості - Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василий Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2006)
Наведені основні документи, які необхідно розробляти і складати суб’єктам підприємницької діяльності у разі використання на підприємстві небезпечних речовин або проведення технологічних процесів, що можуть викликати вибухи. The basic documents that must develop and be entrepreneurs when used in the company of dangerous substances or processes that can cause explosions.
Keywords: аварія; accident; ПЛАС; декларація безпеки; PLAS; security declaration; кафедра екології та екоменеджменту