Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом (Патент на корисну модель № 50226) - Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович (My University, 2010)
Запропонована нова удосконалена конструкція вертикального прогресивного протитечійного апарата переддефекації дифузійного соку. The new improved design of the vertical counter-progressive machine preliming raw juice.
Keywords: переддефекація; дифузійний сік; апарат; predefecation; diffusion juice; machine; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології цукру і підготовки води