Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Юлія СтаніславівнаЛитовченко, Ігор МиколайовичТеличкун, Володимир Іванович2017-06-202017-06-202016Математичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної форми / М. Г. Десик, Ю. С. Теличкун, І. М. Литовченко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. – Т. 22, №4. – С. 134-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25620В роботі отримані залежності, які враховують масообмінні процеси при прогріванні виробів: зовнішні масообміні процеси при випаровуванні вологи з поверхні заготовки та внутрішні масообмінні процеси при переміщенні вологи всередину заготовки. Are obtained depending which account for mass transfer processes in warming products, external mass transfer processes during evaporation of moisture from the surface of the workpiece and internal mass transfer processes while moving moisture into the workpiece.uk-UKмодельпрогріванняхлібтеплотаModelHeatingBreadHeatмодельпрогревхлебтеплотакафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМатематичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної формиArticle