Математичне моделювання прогріву тістової заготовки циліндричної форми - Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Литовченко, Ігор Миколайович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2016)
В роботі отримані залежності, які враховують масообмінні процеси при прогріванні виробів: зовнішні масообміні процеси при випаровуванні вологи з поверхні заготовки та внутрішні масообмінні процеси при переміщенні вологи всередину заготовки. Are obtained depending which account for mass transfer processes in warming products, external mass transfer processes during evaporation of moisture from the surface of the workpiece and internal mass transfer processes while moving moisture into the workpiece.
Keywords: модель; прогрівання; хліб; теплота; Model; Heating; Bread; Heat; модель; прогрев; хлеб; теплота; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв