Ковбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаЗінченко, Інна МиколаївнаМалиновський, Віталій Васильович2013-02-132013-02-132013Ковбаса, В. М. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко, В. В. Малиновський // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 1 (98). – С. 10 – 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6257Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній галузях, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies in bread, confectionery, pasta and food concentrates productions, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of increasing products quality and giving them the healthy properties have been shown.otherнаукова роботаісторіяекструзіяхарчові концентратицукрозамінникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівscientific workhistoryextrusionfood concentratessweetenersНауково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологійArticle