Точкова, Оксана ВасилівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2020-10-062020-10-062019-01-10Патент на корисну модель 138732 UA,A23L23/00, A23L21/12 Склад соусу / Точкова О. В., Михалевич А. П., Скуйбіда В.В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – u201905162 ; завл. 15.05.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31906Склад соус має яблучне пюре, цукор, прянощі та наповнювач. Додатково використовують перець болгарський жовтий. Як наповнювач застосовують кедрові горіхи. Як прянощі містить суміш часнику, кропу, гвоздики.соускедрові горіхипрянощіяблучне пюрекафедра технології консервуваннякафедра технології молока і молочних продуктівСклад соусу (патент на корисну модель №138732)Technical Report