Цюкало, Віталій ВасильовичПархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман Миколайович2024-10-152024-10-152023Цюкало, В. Зміни кольоровості солоду в процесі ферментації / В. Цюкало, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45009При ферментації солоду протікають специфічні біохімічні процеси, якіприводять до фізико-хімічних та хімічних змін. Актуальнимдослідження процесів, яківідбуваються при ферментації солодуDuring malt fermentation, specific biochemical processes occur, which lead to physicochemical and chemical changes. The research of the processes occurring during malt fermentation is relevantukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолодферментаціякольоровістьсолодорощенняmaltfermentationcolormaltcultivationЗміни кольоровості солоду в процесі ферментаціїThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484