Зміни кольоровості солоду в процесі ферментації - Цюкало, Віталій Васильович; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2023)
При ферментації солоду протікають специфічні біохімічні процеси, якіприводять до фізико-хімічних та хімічних змін. Актуальнимдослідження процесів, яківідбуваються при ферментації солоду

During malt fermentation, specific biochemical processes occur, which lead to physicochemical and chemical changes. The research of the processes occurring during malt fermentation is relevant
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; солод; ферментація; кольоровість; солодорощення; malt; fermentation; color; maltcultivation