Харчова промисловість №35 - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.

Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.
Keywords: сировина; матеріали; процеси харчових виробництв; проектування; технологія; raw materials; food production; processes; technology; design