Алгоритм вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини для в’язкої харчової продукції - Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович (My University, 2014)
Актуальною проблемою сьогодення для конструкторів пакувального обладнання є розробка алгоритму вибору структури фасувально-пакувальної машини. У статті представлено результати дослідження пов’язаних з вибором оптимальної структури пакувальної машини з застосовуванням методу функціонально- вартістного аналізу та експертних оцінок. The modern sample of any packing equipment for viscous foodstuff is the difficult technical system consisting of a large number of the functional modules, executing different technological and auxiliary operations, with their combination in time.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; в’язкі харчові продукти; структура машини; фасувально-пакувальні машини; packing machines; viscous foodstuff; machine structure