Теплофізичні дослідження їстівного покриття/плівки - Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Іванов, Сергій Олександрович (My University, 2018)
Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес.
Keywords: їстівне покриття; їстівна плівка; теплофізичні характеристики; edible coating; thermophysical studies; edible film; кафедра експертизи харчових продуктів