Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія ІванівнаІванов, Сергій Олександрович2018-07-232018-07-232018Шульга, О. С. Теплофізичні дослідження їстівного покриття / плівки / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. О. Іванов // Розвиток технічних наук: проблеми та рішення : міжнародна науково-практична конференція, 27–28 квітня 2018 р., м. Брно (Чеська Республіка). - 2018. – C. 101-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28068Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес.uk-UKїстівне покриттяїстівна плівкатеплофізичні характеристикиedible coatingthermophysical studiesedible filmкафедра експертизи харчових продуктівТеплофізичні дослідження їстівного покриття/плівкиThesis