Інноваційні види туризму - Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2016)
У статті наводиться опис відомих у даний час інноваційних видів туризму та здійснено аналіз причин їх появи. Найбільшою популярністю зараз користуються ті види туризму, які пов'язані з активною пізнавальною чи розважальною діяльністю, що дозволяє споживачам туристичного продукту отримувати якісно нові враження. This article describes the currently known types of innovative tourism and the analysis of the causes of their appearance. The most popular is using those forms of tourism related to the active cognitive activity or entertainment that allows consumers to get high quality tourism product new experiences.
Keywords: інновації (туризм); подієвий туризм; innovation (tourism); кафедра туристичного та готельного бізнесу