Іващенко, Ольга МиколаївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2022-11-182022-11-182022Іващенко, О. Застосування карамельної патоки у складі йогурту питного нежирного / О. М. Іващенко, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 220–221https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38703Асортимент кисломолочних напоїв постійно розширюється за рахунок нових видів йогуртів з оригінальними органолептичними властивостями (смаковими та біологічно активними добавками) та фізико-хімічними показниками (кислотністю, в’язкістю), для забезпечення яких в умовах нестабільності хімічного складу молока-сировини зазвичай використовують технологічно ефективні стабілізатори структури. Особливою проблемою у технології питного йогурту зі зруйнованим згустком є формування його консистенції за низького вмісту жиру або його відсутності.otherкарамельна патокайогурткрохмаль модифікованийcaramel treacleyogurtmodified starchкафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування карамельної патоки у складі йогурту питного нежирногоThesis