Сучасні загрози та виклики продовольчій безпеці України - Крисанов, Дмитро Федосійович (My University, 2014)
Різнопланові, а нерідко суперечливі та конфліктні економічні, соціальні, демографічні й інші процеси на глобальному, регіональному, національному та місцевому рівнях здійснюють достатньо неоднозначний вплив на стан та зміни у продовольчому забезпеченні України. Diverse and often contradictory and conflicting economic, social, demographic and other processes at the global, regional, national and locally engaged sufficiently ambiguous effect on the state and changes in food security Ukraine.
Keywords: продовольча безпека; потреби; сучасні загрози; food security; needs; urgent concerns; кафедра економіки праці та менеджменту