Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока - Терещенко, Анна Олександрівна; Біла, Галина Миколаївна; Дасевич, Іван (My University, 2014)
Для вивчення якості молока та його ціннісних характеристик використовують різноманітні аналітичні методи аналізу, що дають можливість оцінити якість і безпечність вживання молока. To study the quality of milk and its value characteristics using various analytical methods of analysis which enable to evaluate the quality and safety of drinking milk.
Keywords: методи аналізу молока; якість молока; безпечність молока; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів