Терещенко, Анна ОлександрівнаБіла, Галина МиколаївнаДасевич, Іван2014-07-082014-07-082014Терещенко, Анна. Використання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молока / Анна Терещенко, Галина Біла, Іван Дасевич // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 150-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15976Для вивчення якості молока та його ціннісних характеристик використовують різноманітні аналітичні методи аналізу, що дають можливість оцінити якість і безпечність вживання молока. To study the quality of milk and its value characteristics using various analytical methods of analysis which enable to evaluate the quality and safety of drinking milk.uk-UKаналітичні методи аналізуякість молокабезпечністьanalytical methods of analysissafetymilk qualityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористання аналітичних методів аналізу для вивчення якості молокаOther